MODTAGER MUSLINGEN

HEALINGS MEDITATION

- til dig der ønsker at føle dig værdig til at modtage mere...

Modtager muslingen er en healings meditation til dig der har svært ved at tage imod og føler at når nogen giver dig noget, så skal du give dobbelt tilbage. 

Eller måske du har svært ved rumme når nogen giver dig noget så du giver det hele væk igen og står altid tilbage med en følelse af at du giver og giver men får intet igen.

Den er til dig der har brug for at læne dig mere ind i tillid til dig selv og universet. 

Den er for dig der har brug for at læne dig tilbage i tillid til, at alt det gode du giver ud hver evig eneste dag også kommer tilbage til dig x 10. 

Modtager muslingen er især til kvinder som er god til at fylde andres kop op, at nærer andre og som glemmer sig selv.


Meditationen hjælper dig med at heale de blokeringer der gør at du ikke føler dig værdig til at modtage. Den healer de blokeringer der gør at du hele tiden føler at du skylder, at du ikke er nok og at det du giver ikke er nok.

Den varer 19.07 minutter og kan downloades til din computer og mobil så du kan lytte til den så ofte behovet er der

HVORFOR MEDITERE MED GUIDEDE MEDITATIONER?

Jeg er fan af ord og lidt træt af pling pling meditationer

Ord piercer sjælen hvis de er velplaceret og og rammer de ord du fortæller dig selv allerede

De tanker vi gør os skaber vores virkelighed og er derfor det aller vigtigste vi kan arbejde med når vi vil udvikle os. 

Her kan guidede meditationer være et mega powerfuldt vækrtøj til at give dit smukke hoved nogle nye opløftende tanker at tænke.

Alle meditationer jeg skaber er proppet med de værktøjer, healinger og upgrades jeg selv har modtaget de sidste 10 år og hver gang jeg har hørt en sætning der healede og opgraderede en historie jeg havde om mig selv har jeg gemt den i min indre harddisk til at kunne dele den med verden en dag når den tid var.

De er lavet fra hjertet og downloadet direkte fra universet så de healer på et dybere plan end meditationer der kommer fra hovedet. Jeg tror på at den energi ting er lavet ud fra er den energi den kan modtages i.

Navnet Modtager Musling blev skabt under en playshop jeg holdte om manifestation. Jeg har i mange år brugt udtrykket med at fylde sin egen kop op. Og da jeg delte det lå en stor musling foran mig, jeg tog den op og ordet var skabt.

 

Modtager muslingen er et symbol på hvor meget du tillader dig selv at modtage og uanset hvor du er på din rejse kan du altid modtage mere.  

 

Så du har mere at gi <3

 

350 kr

©2019 by Avalon Khaan. CVR 36581514

LOVE LETTER
JEG VIBER MED AT VÆRE MEST OFFLINE, SÅ SEND MIG GERNE MAIL NÅR DER SKER NOGET NYT
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now